top of page

SATEL-LIT DE MONTORNÈS 2023

Diumenge passat 3 de Setembre, va tenir lloc el torneig Satèl·lit Internacional de Montornès, en la localitat de Montornès del Vallès (Barcelona).

Amb una participació de 20 jugadors en la categoria Open i 5 jugadors en la categoria SUB16.

Després d'uns PlayOff emocionants, Vicenç Prats del Tiburones FM, s'alça amb el titol en una disputada final amb Ferran Coll, també de l'equip Tiburones FM, sent Semifinalistes, per una part, Alex Araujo de l'AS IluroFT que va caure 3-1 contra el Campió Vicenç Prats, i Ricard Carles Prats, que va caure per 3-0 contra Ferran Coll, posant én destrets en diversos moments del joc als finalistes.

En la Categoria SUB16, fet en fase de liguilla, va quedar Campiò Martí Rosa de l'AS Iluro FT, quedant subcampió Juliá Rosa també de l'AS Iluro FT, la classificació final, a part del campió i subcampió, en tercer lloc Owen Márquez, en quart lloc Arç Barnola, per diferència de gols i en cinquè lloc Cesc Vidal tots integrants de l'AS Iluro FM.

Ja en la consolació, en uns altres playoff emocionants, s'alça amb la victòria final, Guillem Balaguer del CAP Ciudad de Múrcia, imposant-se en la Final, a Ferran Borbones del Barcelona FT per 4 gols a 1. els altres semifinalistes van ser Oriol Quer de l'AS IluroFT que va caure davant el qual seria campió Guillem Balaguer per 5 gols a 1, i Jordi Geronès davant Ferran Borbones per 2 gols a 1.

Al final lliurament de premis i un altre emocionant dia de torneig per a gaudir, amb la presència de la ràdio i televisió local, així com el regidor d'esports de Montornés del Vallès Marc Fuentes.


links:

video final OPEN:

Entrevista Vallès Visó TV:

Las Mañanas de Radio Montornès:

Quarts Final Marc Ligos - Ricard Carles:

Varis partits:

Web Resultats:





57 views0 comments
bottom of page