X Copa de España - SC Mostoles

December 15, 2018

Copa d'Espanya a Mostoles:
El passat cap de setmana setmana 1 i 2 de desembre, es va disputar a la Ciutat de Mostoles, organitzat pel Subbute Club Mostoles, la X Copa d'Espanya de Futbol Taula, una gran organització, un gran Torneig i una immillorable qualitat dels participants, el nostre club tub la representació dels nostres jugadors Sergi Ribé i Ferran Borbons on el club va fer el primer desplaçament de la temporada, aprenent una vegada mes de tots aquests grans jugadors i d'un ambient fenomenal del torneig.
El torneig va reunir, vinguts de tota la geografia espanyola, a 47 participants i 9 equips de totes les modalitats i categories dels diversos equips d'Espanya, SC Móstoles, Santa Maria de Talavera, Mallorca Àguiles, els sevillans de Taurons FM, els catalans del Barcelona FT, els malaguenys la Placeta FM, el Ciutat de Múrcia, SC Madrid, SC Moralzarzal, els valencians de Túria FT, comptant al seu torn amb la participació de jugadors de procedència italiana, portuguesa i búlgara.
En un gran ambient esportiu i festiu es van desenvolupar les dues jornades en les seves diferents categories i modalitats, resultant al final competidísimas totes elles, ressenyar que dissabte els jugadors Raúl Benita de Túria AFT i Àngel Valverde de CAP Múrcia, van disputar la final de la categoria Open decantant-se pel segon d'ells després d'un diputat partit i pròrroga, que va finalitzar a la tanda de tirs diferencials, completant el podi Alberto Gómez de CAP Múrcia i Alfonso Montaño de Taurons FM. El madrileny Luis López va guanyar la categoria de Veterans a Antonio M. Montaño company d'equip en Taurons FM, igual que en open després de la tanda de tirs diferencials, sent semifinalistes d'aquesta categoria Pedro Luis Benavent de CAP Múrcia i José David Somoza de Mallorca àguiles. Mentre que el jugador local Carles Pinto (SC Móstoles) guanyava la categoria sub15 a Manuel Muñoz de SC Madrid, completant podi Rubén Benita de Túria AFT i Juan Pablo Herráez de SC Moralzarzal, mentre que la categoria sub12 va ser liderada pel sevillà Jesús Maireles de taurons FM, sent subcampió Alex Iliev de Túria AFT, completant el pòdium el jugador local Andrés Muñoz (SC Móstoles) i el valencià Álvaro Benita (Túria AFT). La categoria femenina va ser dominada per la sevillana Paula Maireles, sent subcampiona Stepka Pirova (Túria AFT) completant el podi Júlia Eglicerio (SC Moralzarzal) i la jugadora local María Muñoz), sent Pere Ortín de CAP Múrcia qui es va alçar amb el títol de Consolació davant el seu company d'equip Miguel Ángel Heredia. Diumenge va ser el CAP Múrcia qui es va alçar amb el títol de campió per equips en un molt competida i bella final amb TAURONS FM, després d'eliminar en les semifinals a Mallorca Àguiles i Túria AFT respectivament. El lliurament de trofeus va tenir lloc al Centre Comercial La Fuensanta, diumenge a les 15h, amb la presència de Carlos Rodríguez del Olmo. Coordinador d'esports, de la Regidoria d'Esports de l'Ajuntament de la Ciutat de Móstoles ....
... Proxima Parada: Torneig de València
Keep calm and play Subbuteo!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Share on Facebook
Please reload

Entradas destacadas

CAMPIONAT DE CATALUNYA

December 28, 2017

1/2
Please reload

Entradas recientes

January 29, 2019

December 15, 2018

Please reload

Archivos