Open Internacional de Barcelona 2018

March 25, 2018

 

El BFT encarava amb il·lusió la cita anual amb el torneig internacional de la ciutat comtal que, enguany i com en les darreres edicions, s’ha celebrat al veí municipi d’El Prat de Llobregat.

I des del nostre reviscolat club, podem dir amb orgull que hem estat hostes d’un excel·lent torneig, amb un gran nivell de joc, i en un ambient que, sense deixar de ser competitiu, també ho ha estat d’un fair play exquisit i d’una companyonia que han afavorit la vessant més lúdica de la pràctica esportiva que tant ens apassiona, el futbol de taula.

Tot això, però, no hagués estat possible sense l’inestimable ajut d’uns companys de joc, que malgrat puguem ser rivals en el camp (com ha passat a l’encreuament del torneig per equips entre el BFT i el Tiburones malagueny), som amics inseparables fora: en Vicenç Prats i en Ferran Coll del Tiburones, en José Luís Márquez del Moralzarlzal, i l’Arturo Martínez del Perugia. El nostre agraïment des del BFT perquè sense ells, no hauríem aconseguit un torneig tan rodó.

Passant ja a l’àmbit purament esportiu, el XXX Open Internacional de Barcelona s’ha disputat en tres categories: open, veterans (a partir de 45 anys), i equips.

Amb 18 inscrits, la categoria d’Open s’ha disputat en un gran ambient, arrivant a la final Jose Ros i Angel Valverde en una final molt disputada. I amb 15 inscrits en la categoria de veterans, han arribat a la final en Juan Carlos Granados del CAP Ciudad de Murcia i en Vicenç Prats del Tiburones FM, sent el primer Juan Carlos Granados, qui es portaria el trofeu.

En la categoria d’equips, sis formacions en total s’han disputat la copa, competint en una fase inicial de dos grups de tres equips jugant en format de lligueta. En el primer grup, el BFT ha quedat enquadrat amb el Tiburones de Màlaga (club classificat actualment com a primer del món segons el rànquing de la FISTF), i el també potent equip francès FTC Issy-les-Moulineaux, que malgrat mancar-los-hi un jugador, suposaven un perill per a un equip novell com el nostre, com posteriorment han demostrat.

Al segon grup hi han quedat enquadrats el CAP Ciudad de Murcia, el Moralzarzal SCAD, i l’AFT Turia 1981.

Els membres del BFT encaràvem aquest torneig per equips com una experiència iniciàtica; som un equip jove (malgrat pertànyer a un club històric), i ens manca molt rodatge, tant a nivell individual a cadascun de nosaltres, com a nivell de conjunt, però amb ganes de plantar cara fent-ho el millor possible, i aprendre per a futures cites.

No cal ni dir que, malgrat l’aparença dels resultats, tots els nostres jugadors han rendit al màxim de les seves possibilitats, deixant el pavelló del BFT el més alt possible, i tant individualment com col·lectiva, n’hem tret unes valuoses lliçons que ens permetran millorar el nostre nivell en el futur inmediat.

Tiburones i Murcia han demostrat el seu excel·lent nivell de forma, arribant a una final que s’ha acabat enduent l’equip malagueny per 2-1, sense patir, però havent de vigilar no perdre el ritme dels partits, ja que Murcia posseeix un excel·lent planter.

De seguir aquesta línia ascendent, l’Open del 2019 es presenta molt i molt bé. Però abans de tornar-nos-hi a veure, ens acompanyeu a la resta de les competicions?

Us hi esperem!

 

RESULTATS

Categorias Individuals

OPEN

 

 

 

 

 VETERANS

 

 

 

  EQUIPS

 

 GRUP-1

 

 GRUP-2

 

 

 

 

 

 

 Imágenes del Torneo

 

Moltes Gràcies a Tots per la vostra participació, compromís i fair-play .. us esperem el proper any !!.

 

Muchas Gracias a Todos por vuestra participación, compromiso y fair-play.. os esperamos el proximo año !!.

 

Many thanks to everyone for your participation, commitment and fair-play .. we look forward to next year!.

 

Un grand merci à tous pour votre participation, votre engagement et votre fair-play. Nous attendons avec impatience l'année prochaine!.


Mille grazie a tutti per la partecipazione, l'impegno e il fair-play ... non vediamo l'ora che arrivi l'anno prossimo!

 

 

Share on Facebook
Please reload

Entradas destacadas

CAMPIONAT DE CATALUNYA

December 28, 2017

1/2
Please reload

Entradas recientes